Sunteți aici: » Press-room » Revista presei » Bătălie între autorităţile locale

Bătălie între autorităţile locale

Vineri, 19 martie 2010

Primari, consilieri locali și președinți ai consiliilor județene din județele Covasna și Harghita se vor împușca… cu bile de vopsea, în cadrul unui concurs de paintball organizat în data de 27 martie de Asociația Club Sportiv Paintball Sf.-Gheorghe și Primăria municipiului.

 

Primari, consilieri locali şi judeţeni din Harghita şi Covasna se vor întrece într-un meci de paintball în data de 27 martie, la fosta hală IMASA

Primari, consilieri locali și președinți ai consiliilor județene din județele Covasna și Harghita se vor împușca… cu bile de vopsea, în cadrul unui concurs de paintball organizat în data de 27 martie de Asociația Club Sportiv Paintball Sf.-Gheorghe și Primăria municipiului.

Competiția va avea loc între orele 10 și 16, timp în care participanții vor renunța la costum și cravată și la hotărâri privind comunitatea locală, și își vor testa talentele de țintaşi încercând să lovească cu vopsea cât mai mulți adversari. Distracția se anunță a fi pe măsură și participanții abia așteaptă să înceapă jocul.

Președintele Asociației de Paintball, Hajnal Attila, spune că la competiție sunt așteptate opt echipe a câte trei persoane, respectiv 24 de oameni și fiecare echipă va juca cu fiecare, timpul de joc fiind de 5 minute.


Unul dintre participanți va fi primarul Antal Arpad și sunt așteptați și președinții de CJ Tamas Sandor, Borboly Csaba, și alții.

De asemenea, este posibil să participe și din Sovata, județul Mureș. Organizatorii au scos ideea din săculețul lor cu multe idei originale care au prins până acum cu succes în rândul jucătorilor.

Dorința lor este ca în fiecare an, cel puțin o dată să organizeze un astfel de eveniment inedit care să atragă atenția populației și să reprezinte o curiozitate.

Pe viitor, Clubul dorește să organizeze și un campionat internațional, și poartă discuții cu colegii lor din Austria în acest sens, dar mai întâi trebuie să amenajeze terenul cu iarbă artificială pentru care strâng bani și au nevoie de câteva mii de euro.

Reprezentanții Asociației spun că banii sunt mereu bineveniți întrucât cheltuielile lor anuale ajung la 33.000 de euro. Ei au ținut să le mulțumească celor doi sponsori principali care i-au ajutat să amenajeze terenul pe care joacă, și anume BI Turn Cons și SC Reparații Autocompres SRL.

De numele Clubului de Paintball PPZ Army se leagă mai multe jocuri inedite de paintball, de la concursul pentru persoane cu dizabilități sau pentru femei, până la primul paintball scenario din țară – Transylvanian Scenario, care a fost organizat anul trecut la Covasna. Acolo au participat aproximativ 150 de jucători din țară și de peste hotare, toți costumați milităreşte şi înarmați până în dinți cu bile de paintball, fumigene şi markere, hotărâți să câștige „apa vieții“ –un butoi cu 50 de litri de bere.

Cel de-al doilea paintball scenario a avut loc în luna septembrie, în zona Valea Pârâul Mare din Micfalău, și a fost inspirat dintr-un scenariu din cel de-al doilea Război Mondial, fiind împărțit în mai multe misiuni.

Ana Sidon
 

Articolul original: CLICK

Noutăți