Sunteți aici: » Press-room » Revista presei » Firmele care contestă licitaţiile nefondat ar trebui sancţionate

Firmele care contestă licitaţiile nefondat ar trebui sancţionate

Luni, 8 februarie 2010

icepreşedintele Consiliului Judeţean Covasna Henning Laszlo susţine necesitatea modificării legii privind achiziţiile publice, în sensul ca firmele care contestă licitaţiile nefondat să fie sancţionate, transmite corespondentul MEDIAFAX. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Covasna Henning Laszló a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că unele proiecte sau programe ale administraţiilor locale sunt întârziate, în judeţ, din cauza faptului că unele firme contestă licitaţiile nefondat.
 

icepreşedintele Consiliului Judeţean Covasna Henning Laszlo susţine necesitatea modificării legii privind achiziţiile publice, în sensul ca firmele care contestă licitaţiile nefondat să fie sancţionate, transmite corespondentul MEDIAFAX. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Covasna Henning Laszlo a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că unele proiecte sau programe ale administraţiilor locale sunt întârziate, în judeţ, din cauza faptului că unele firme contestă licitaţiile nefondat.

Henning a subliniat că a discutat deja cu parlamentari UDMR din judeţ despre posibilitatea amendării legii privind achiziţiile publice, în sensul ca acele firme care contestă licitaţiile nefondat să fie sancţionate. În Covasna, autorităţile trebuie să organizeze o nouă licitaţie pentru distribuirea cornurilor pentru elevii din judeţ, în cadrul programului guvernamental "Laptele şi cornul", după ce prima a fost contestată de o firmă. De asemenea, anul trecut, în municipiul Sfântu Gheorghe nu a putut fi început, până la sfârşitul anului trecut, programul de termoizolare a blocurilor, din cauza unei contestaţii. Primăria Sfântu Gheorghe a fost nevoită să amâne începerea lucrărilor până când instanţa nu a luat o hotărâre în acest caz.

Noutăți