Sunteți aici: » Știri » Noi posturi la Consiliul Judeţean Covasna

Noi posturi la Consiliul Judeţean Covasna

Luni, 20 aprilie 2015

Consiliul Judeţean Covasna scoate la concurs noi posturi vacante. Este vorba de un post vacant de inginer şi două posturi vacante de consilier.

 

Consiliul Judeţean Covasna scoate la concurs noi posturi vacante. Este vorba de un post vacant de inginer şi două posturi vacante de consilier. Candidaţii interesaţi se pot înscrie la concursul organizat pentru ocuparea posturilor vacante începând din 16 aprilie.
Candidaţii pentru funcţia de consilier (începător) din cadrul Compartimentul de editare a Monitorului Oficial al Judeţului Covasna, trebuie să fie absolvenţi de studii superioare, să aibă cunoştinţe de operare pe calculator (certificat ECDL), să stăpânească limba română şi să cunoască la nivel mediu o limbă oficială a Uniunii Europene.
Pentru ocuparea postului vacant de inginer la Biroul investiţii şi patrimoniu, se pot înscrie candidaţi care sunt absolvenţi de studii superioare, au cunoştinţe de operare pe calculator nivel mediu, cunosc limba română şi o limbă străină la nivel mediu şi au o vechime în specialitate de cel puţin 5 ani.
Cerinţele pentru ocuparea postului vacant la Biroul de achiziţii publice sun următoarele: vechime în specialitate de cel puţin 9 ani, studii superioare, cunoştinţe de operare pe calculator nivel mediu, precum și cunoașterea la nivel mediu a unei limbi oficiale a Uniunii Europene.
Dosarul de înscriere la concurs se depune până la data de 16 mai 2015, ora 16, la Biroul resurse umane al Consiliului Judeţean Covasna. Relaţii la telefon: 0267 311190 şi 0367 403900 (int. 138 şi 139).
Concursul va avea loc în data de 19 mai 2015, începând cu ora 9 (proba scrisă) şi 21 mai 2015, la sediul Consiliului Judeţean Covasna (Sfântu Gheorghe, Piaţa Libertăţii, nr. 4).

 

Noutăți