Sunteți aici: » Știri » S-a constituit Consiliul de Administraţie al spitalului judeţean

S-a constituit Consiliul de Administraţie al spitalului judeţean

Joi, 14 octombrie 2010

Miercuri a avut loc şedinţa de constituire a noului Consiliu de Administraţie (CA) al Spitalului Judeţean de Urgenţă “Dr. Fogolyán Kristóf”.

Miercuri a avut loc şedinţa de constituire a noului Consiliu de Administraţie (CA) al Spitalului Judeţean de Urgenţă “Dr. Fogolyán Kristóf”.  Consilierul ministrului sănătăţii, Vass Levente a fost desemnat preşedinte al Consiliului de Administraţie (CA) al spitalului.

Acest Consiliu are cinci membri, doi nominalizaţi de Consiliul Judeţean Covasna, doi din partea Direcţiei de Sănătate Publică şi un membru din partea preşedintelui CJ Covasna, cel din urmă fiind Vass Levente, consilierul ministrului Sănătăţii, originar din municipiul Sfântu Gheorghe şi de profesie medic.  Preşedintele CJ Covasna ne-a informat că în perioada 2 august - 30 septembire, a fost realizat un audit intern în urma căruia s-a întocmit un raport de analiză şi verificare a managementului şi a activităţii desfăşurate la Spitalul Judeţean în perioada 2008-2010.

Vass Levente a declarat într-o conferinţă de presă, că principalul obiectiv al CA este de a sprijini Consiliul Judeţean şi echipa managerială a spitalului ca unitatea să producă servicii medicale de calitate şi să eficientizeze activitatea instituţiei.
 

Noutăți