Sunteți aici: » Știri » S-a predat sala sportivă de la Comandău

S-a predat sala sportivă de la Comandău

Sâmbătă, 23 octombrie 2010

Deşi în zilele de sâmbătă nu se ţin clase, în onoarea noului edificiu s-a ţinut oră de educaţie fizică în noua sală sportivă a comunei Comandău.

Deşi în zilele de sâmbătă nu se ţin clase, în onoarea noului edificiu s-a ţinut oră de educaţie fizică în noua sală sportivă a comunei Comandău. Imobilul predat în data de 23 octombrie îi aşteaptă pe elevi şi tineri cu instalaţii moderne şi dotat cu încălzitor de apă pe bază de captor solar.
 Tamás Sándor, preşedintele Consiliului Judeţean Covasna a relatat: „La Comandău sunt numeroase locuri unde se poate distra şi se poate face sport. Cu toate acestea, lipsea de aici, de pe lângă şcoală, o sală sportivă modernă, ca şi cele deja construite în Târgu Secuiesc, Sfântu Gheorghe, Breţcu, Ghelinţa, Bodoc, Vărghiş, Zăbala sau Ojdula. În judeţ, în ultimii 8 ani, am predat în total 21 de edificii asemănătoare.”

     „Vor mai fi şi alte investiţii la Comandău şi în alte părţi ale judeţului” – a accentuat Tamás Sándor.
Primarul Kocsis Béla, în discursul său a arătat: din bugetul localităţii nu puteau fi acoperite cheltuielile cu construirea imobilului, însă, datorită reprezentării eficiente a intereselor, imobilul în valoare de mai mult de 10 miliarde de lei vechi, s-a edificat foarte repede.
Încă de acum, elevii pot să practice exerciţiile de educaţie fizică în condiţii corespunzătoare, care, până acum, s-au făcut pe coridoarele ori în clasele instituţiei de învăţământ.
La eveniment a participat şi senatorul Bokor Tibor, care a precizat: sala de sport asigură copiilor din localitate posibilitatea de a se distra în mod benefic: „O naţiune sănătoasă nu poate exista fără sport.” – a spus senatorul. Olosz Szabolcs, consilier în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, a transmis urările de bine ale doamnei ministru Elena Udrea.  
 

Noutăți