Sunteți aici: » Știri » Spitalul Judeţean scoate la concurs zece noi posturi

Spitalul Judeţean scoate la concurs zece noi posturi

Marți, 7 aprilie 2015

Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr. Fogolyán Kristóf”, aflat în subordinea Consiliului Judeţean Covasna, organizează concurs pentru ocuparea unor posturi pentru medici specialişti rezidenţi, în cadrul Secţiei de Neurologie şi a Unităţii de primiri urgenţe, precum şi pentru ocuparea funcției de asistenţi medicali generalişti pentru diferite secţii.

Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr. Fogolyán Kristóf”, aflat în subordinea Consiliului Judeţean Covasna, organizează concurs pentru ocuparea unor posturi pentru medici specialişti rezidenţi, în cadrul Secţiei de Neurologie şi a Unităţii de primiri urgenţe, precum şi pentru ocuparea funcției de asistenţi medicali generalişti pentru diferite secţii. De asemenea, spitalul angajează infirmier şi îngrijitor curăţenie.
„În instituţia noastră este nevoie permanent de specialişti, fie că e vorba de medici, asistenţi, infirmier sau personal administrativ şi de execuţie. Nu se poate asigura o activitate promptă și eficientă fără un personal bine pregătit, de aceea Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr. Fogolyán Kristóf” scoate la concurs posturi vacante aproape lunar” – a spus managerul spitalului, András-Nagy Róbert.


Înscrierile la concurs se fac în termen de 15 zile de la data apariției anunţului în revista de specialitate „Viața Medicală”, la Serviciul resurse umane al spitalului, în zilele de lucru, între orele 10–12. Data concursului va fi comunicată ulterior, funcţie de cererile de participare.
Candidaţii pentru funcţia de asistent medical generalist trebuie să deţină o diplomă de absolvire a şcolii postliceale sanitare, să fie sănătoşi şi apţi de muncă din punct de vedere medical şi psihic şi să dea dovadă de cunoaşterea limbii române.
La începutul lunii aprilie, într-o primă etapă, Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr. Fogolyán Kristóf” scoate la concurs şase posturi de asistenţi medicali după cum urmează: câte un post pentru Unitatea de primiri urgenţe (înscrierea se face în perioada 23 martie–3 aprilie 2015, în zilele lucrătoare, între orele 9–12, data concursului: 14 aprilie, ora 12), Secţia Oncologie şi Pneumoftiziologie, două posturi pentru Secţia Neurologie şi, de asemenea, un post pentru Secţia Psihiatrie. În cazul celor din urmă, termenul pentru înscriere este acelaşi: 30 martie–10 aprilie a.c. Data concursului: 20 aprilie, ora 12.
Candidaţii care se înscriu pentru ocuparea postului de infirmier din cadrul Secţiei de Anestezie şi Terapie Intensivă trebuie să aibă studii medii, să fie sănătoşi şi apţi de muncă din punct de vedere medical şi psihic. Termen de înscriere: 30 martie–10 aprilie a.c. Data concursului: 20 aprilie, ora 12.
Candidaţii care optează pentru postul de îngrijitor curăţenie în cadrul Secţiei Neonatologie pot să-şi depună dosarul de înscriere în perioada 30 martie–10 aprilie.

 

Noutăți