Itt vagy: » Hírek » Tíz új állás a kórháznál

Tíz új állás a kórháznál

2015. április 7., kedd

A Kovászna Megye Tanácsához tartozó Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórház Ideggyógyászat és Sürgősségi Esetek Osztályaira várják szak- és rezidens orvosok, valamint általános orvosi asszisztensek jelentkezését különböző szakosztályokra.

 

 

 

A Kovászna Megye Tanácsához tartozó Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórház Ideggyógyászat és Sürgősségi Esetek Osztályaira várják szak- és rezidens orvosok, valamint általános orvosi asszisztensek jelentkezését különböző szakosztályokra. Emellett betegápolót és takarítót is alkalmaznak.

„Intézményünkben állandó jelleggel szükség van szakemberekre, legyenek azok orvosok, asszisztensek, ápolók, illetve adminisztratív és kiszolgáló személyzet. A tevékenység gördülékeny és megfelelő biztosítása megvalósíthatatlan jól képzett személyzet nélkül, ezért a Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórház szinte havi rendszerességgel hirdet állásokat." fogalmazott András-Nagy Róbert a kórház menedzsere.  

Az orvosoknak kiírt állásajánlatokra azután lehet jelentkezni, 15 nap elteltével, hogy az állásajánlat megjelenik a Viața Medicală nevű szakújságban. A jelentkezés munkanapokon, 10-12 óra között lehetséges a kórház személyzeti osztályán. A vizsga a jelentkezés függvényében kerül kiírásra.

Az általános orvosi asszisztensi állásokat megpályázók Egészségügyi Főiskolai végzettséggel, megfelelő egészségügyi és pszichológiai állapottal, valamint román nyelvtudással kell rendelkezzenek. Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórház április elején egyelőre hat asszisztensi állást hirdet meg: egy-egyet a Sürgősségi Esetek Osztályon (iratkozás határideje: március 23-április 3., munkanapokon 9-12 óra között, a vizsga időpontja: április 14, 12 óra), az Onkológia Osztályon, a Tüdőgyógyászati Osztályon, kettőt az Ideggyógyászati Osztályon és szintén egy személynek biztosítanak állást a Pszichiátria Osztályon. Utóbbiaknál megegyezik az iratkozás határideje: március 30-április 10. A vizsga időpontja: április 20., 12 óra.

Általános iskolai végzettség, megfelelő egészségügyi és pszichológiai állapot szükséges az Anesztézia és Intenzív Terápia Osztály betegápoló állására jelentkezők esetében. Az iratkozás határideje: március 30-április 10. A vizsga időpontja: április 20., 12 óra.

Az Újszülött Osztályon meghirdetett takarítói állásra jelentkezők március 30-április 10. között adhatják le iratcsomójukat. A vizsga időpontja: április 20., 12 óra.

 

Hírek