Itt vagy: » Hírek » Édes ízek sétánya a Kürtőskalács fesztiválon

Édes ízek sétánya a Kürtőskalács fesztiválon

2017. szeptember 15., péntek

A Kürtőskalács – édes ízek fesztiválján a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében mutatkoznak be a székelyföldi csokoládé és édességgyártó cégek

A Kürtőskalács – édes ízek fesztiválján a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében mutatkoznak be a székelyföldi csokoládé és édességgyártó cégek.

A Kürtőskalács fesztivál részeként alakítjuk ki az Édes ízek sétányát, ahol a Kovászna, Hargita és Maros megyei csokoládé és édességgyártók kínálhatják termékeiket. Büszkén mondom, hogy van, amit megmutatni, hiszen a térségben a gyári előállítástól a kézműves portékáig széles és gazdag a kínálat, hagyományos és divatos, fantázia édességek egyaránt jó minőségben készülnek Székelyföldön. Bízom benne, hogy nemcsak a gyerekeknek, de a felnőtteknek is vonzó helyszín lesz az Édes ízek sétánya” – hangsúlyozta Edler András, a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, kiemelve, hogy várják az érintett vállalkozók jelentkezését.

Az édesség és csokoládégyártó cégek szeptember 25-ig jelentkezhetnek a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székhelyén (Sepsiszentgyörgy, Olt utca, 17-es szám). Kapcsolattartó személy: Incze Eszter, telefonszám: +40-755 085 842.

Hírek