Itt vagy: » Hírek » Ha nyár, akkor tábor!

Ha nyár, akkor tábor!

2019. június 11., kedd

Színes nyári program várja a fiatalabb, táborozni vágyó korosztályt a zabolai Csipkés táborban.

Színes nyári program várja a fiatalabb, táborozni vágyó korosztályt a zabolai Csipkés táborban.

A sepsiszentgyörgyi Művészeti és Népiskola által szervezett tevékenységek közt mindenki megtalálja a kedvencét, hiszen zene, néptánc és fotózás is várja őket. Az iskola tanárai nyári oktatásról is gondoskodnak, ugyanakkor a táborok keretében teljeskörű ellátást is biztosítanak – hozzáférhető áron.

Gáj Nándor, a sepsiszentgyörgyi Művészeti és Népiskola vezetője kiemelte: „Az a célunk, hogy a táborainkban jól képzett táborvezetők segítségével egyfajta iskolán kívüli tanulási lehetőséget is nyújtsunk a kikapcsolódás mellett, olyan áron, hogy minél több család számára elérhető legyen.”

Bár az olyan eseményekre, mint az Osonó által fémjelzett drámatábor már minden hely elkelt, van még lehetőség a következő típusú tevékenységeken részt venni.

Június 24-28. között Szabó József vezetésével zongora és billentyűs hangszerekre kiélezett tábor, július 1-6. között néptánc István Ildikó vezetésével, illetve ugyanebben az időpontban Szász Fábián József vezetésével amatőr fényképésztábor is zajlik. Nagy Adél július 8-13. között bonyolít le hagyományőrző kézműves foglalkozást (nemezelés, jurtakészítés), augusztus 19-24. között Bíró Melinda vezetésével rajztábor zajlik, augusztus 26-30. között pedig népzenei, illetve néptánc táborra kerül sor, Mihály Pál vezetésével.

Külön csemege haladó zenészek számára az improvizációs jazz tábor, amelyre augusztus 5-10. között Kommandón kerül sor – erről többet a Facebook eseményre (https://www.facebook.com/events/443448426233063/) rákeresve tudhatnak meg.

A szabad helyekről érdeklődni, illetve a részvételi szándékot jelezni a 0267351560-as telefonszámon, illetve az office@artecovasna.ro címen lehet.

Hírek