Itt vagy: » Hírek » Háromszéket népszerűsíti a Blue Air turisztikai magazinja

Háromszéket népszerűsíti a Blue Air turisztikai magazinja

2017. április 26., szerda

Négyoldalas riportban népszerűsíti Háromszéket a Be Blue Air magazin

Négyoldalas riportban népszerűsíti Háromszéket a Be Blue Air magazin, amelyet a légitársaság fedélzetén olvashatnak az utasok. A Kovászna Megye Turizmusáért Egyesület két éve indított átfogó megyepromováló országos kampányt, amelynek egyik eredménye a most megjelenő kétnyelvű riport is.

A Kovászna megyéről is szóló lapszámot az áprilisi és májusi hónapokban olvashatják a Blue Air utasai, az újság minden belföldi és külföldi járaton elérhető. A Ioana M. Stan által írt beszámoló a háromszéki emberek vendégszeretetét taglalja, külön kitérve a népi mesterségekre, gasztronómiai különlegességekre és az érintetlen természeti adottságokra.
A Blue Air a legnagyobb, hazai magántőkéjű légitársaság, több mint száz útvonalon működtet járatokat, nagy részét európai városokba. 2016-ban duplázta járatait, 15-ről 24-re bővítette a repülőgép flottáját. Tavaly közel 3,6 millió utasa volt, tehát ez alapján mondhatjuk, hogy a háromszéki beszámolót tartalmazó magazint várhatóan 600 000-en fogják olvasni.

"Büszkék vagyunk, hogy a Blue Air magazinjában jelen lehet megyénk, köszönjük a cikket Ioana M. Stan-nak, aki a tavaly részt vett az egyik, bukaresti újságíróknak, bloggereknek szervezett háromszéki látogatáson, amelyet a Travel Focus Egyesülettel szerveztünk közösen. A Blue Air egész Európában üzemeltet járatokat, tehát sokfelé olvassák majd a Kovászna megye szépségét bemutató cikket. 2017-ben a Turizmus éve van Kovászna megyében, célunk, hogy átfogó turizmusfejlesztési és promoválási stratégiát dolgozzunk ki, új piacok felé nyissunk, külföldi turistákat csalogassunk Háromszékre, és ebbe a projektbe a Blue Air-t is igyekszünk becsatolni" – fogalmazott Grüman Róbert, Kovászna Megye Tanácsának alelnöke.

"Egy turisztikai brand felépítése, megismertetése hosszú folyamat, minőségi tartalmat és rendszeres népszerűsítő tevékenységet igényel, hogy a turisták vakációs desztinációként kezeljenek egy térséget. Örülök, hogy Kovászna megye népszerűsítő akciói átlépik az országhatárokat. Az elmúlt egy év erőfeszítéseinek eredményei beérnek, büszke vagyok rá, hiszen sok energiát fektettünk ebbe a projektbe. Köszönjük annak a több mint száz újságírónak és bloggernek, akik elfogadták meghívásunkat és eljöttek Kovászna megyébe, megírták élményeiket" – mondta ennek kapcsán Rǎzvan Pascu, turisztikai marketing tanácsadó, a Travel Focus Egyesület képviselője.

A Kovászna Megye Turizmusáért Egyesület 2015-ben indított átfogó megyepromováló országos kampányt, amelynek során hazai újságírókat, bloggereket, turisztikai szakembereket láttak vendégül.

Hírek