Itt vagy: » Hírek » Meghosszabbítva: Pályázati felhívás: képeslap pályázat az Alma Programhoz

Meghosszabbítva: Pályázati felhívás: képeslap pályázat az Alma Programhoz

2015. április 29., szerda

A pályázat célja az alma pozitív tulajdonságainak megjelenítése egy képeslapon – minél kreatívabb, szórakoztatóbb formában. A képeslaphoz nem kötelező szöveget mellékelni, viszont amennyiben van szöveg az román nyelven kötelező módon meg kell jelenjen.

 

A pályázatot olyan diákok számára hirdetjük meg, akik a program keretében napi almához jutnak. A pályázat két korcsoportnak szól: egyik 0-4 osztályig, a másik kategória pedig az 5-8 osztályos iskolások. A pályázat célja az alma pozitív tulajdonságainak megjelenítése egy képeslapon – minél kreatívabb, szórakoztatóbb formában. A képeslaphoz nem kötelező szöveget mellékelni, viszont amennyiben van szöveg az román nyelven kötelező módon meg kell jelenjen. A többnyelvű képeslapokért több pont is jár – maximálisan 15. A képeslapot digitális formában kell elküldeni (az elkészítés bármilyen technika alkalmazásával történhet, a kész műveket beszkennelet formában várjuk), A5-ös formátumban (1748 pixel x 2480 pixel), 300 dpi-n. A képek lehetnek fekvők, vagy állók, a lényeg, hogy  .jpg kiterjesztésben mellékeljék őket.


Minden e-mailnek kell tartalmazni egy dokumentumot, amelyből kiderül, hogy melyik képet, melyik diák készítette, a tanintézmény hivatalos neve (románul), a vezető tanár és az iskola vezetőjének elérhetősége, a tanintézmény címe.


(pl. 001.jpg – Kis János – Liceul Kis János – Tanár: Kis János 0729456422 – Igazgató Kis János 0729456422 – Cím Kis János tér 4.)
Az e-maileket a video@kvmt.ro címre várjuk.


Nyeremények: almával kapcsolatos könyvek, matricák, információs anyagok, uzsonáása dobozok, golyóstollak, színes ceruzák, vízfestékek.

 

További információkat kollégánknál, Kiss Bencénél lehet telefonon kérni a 0729-456-422 telefonszámon, hétköznapokon 11 és 16 óra közt.
A beküldési határidő 2015 május 29.

 

Hírek