Itt vagy: » Hírek » Pályázati felhívás az Alma Programhoz

Pályázati felhívás az Alma Programhoz

2013. május 31., péntek

Pályázatunk nyereményei: felszerelés az iskola biológia, kémia laboratóriumai számára (mikroszkópok, kísérleti felszerelés, metszetek), amelynek összértéke meghaladja a 10.000 eurót.

Pályázatunk nyereményei: felszerelés az iskola biológia, kémia laboratóriumai számára (mikroszkópok, kísérleti felszerelés, metszetek), amelynek összértéke meghaladja a 10.000 eurót.

A pályázatot olyan diákok számára hirdetjük meg, akik a program keretében napi almához jutnak. A pályázat két korcsoportnak szól: egyik 0-4 osztályig, a másik kategória pedig az 5-8 osztályos iskolások. A pályázat célja az alma köré épülő történet bemutatása 1-től 5 percig terjedő időtartamban (a film végére elhelyezett lista időtartama nem értendő bele az 1-5 percig terjedő intervallumba). A filmben kötelező elemként kell megjelennie az almának, valamint el kell hangozzon (felirat formájában is megjeleníthető) egy mondat a napi egy alma pozitív hatásáról. A képsorokat követően a feliratokon meg kell jelenjen a készítők névsora, valamint az osztály. Az egyes projektekben résztvevő diákok száma korlátlan, lehet 1 diák, vagy az osztály összes diákja. Egy filmhez egy vezető tanár és egy külső személy vehető igénybe (pl: vágó, operatőr, stb.). Egy adott pályamunkát csak egy osztály készíthet, tehát a benyújtott film készítője pl. a V. B. osztály. Ezt az információt kérjük a film elején, vagy a végén feltűntetni. A videóban elhangzó szöveg feliratozása nem kötelező, azonban plusz pontot jelent a kisfilm elbírálásában (magyar nyelvű videók esetében román nyelven, román nyelvű videók esetében magyar nyelven).

A filmeket a továbbiakban a YouTube videómegosztó portálra kell feltölteni, majd a megyei tanács által megadott email címre eljuttatni (video@kvmt.ro). A videókat a megyei önkormányzat honlapján is publikáljuk, a www.kvmt.ro, vagy a www.cjcv.ro cím alatt.

Az email címében kötelező feltűntetni az Alma Projekt címet (így tudjuk különválasztani az egyéb mailektől). Az emailnek tartalmaznia kell a:
1: pályázó iskola pontos nevét,
2: osztály,
3: készítők névsorát
4: a videóra mutató linket is.

A videók az önkormányzat honlapján kapnak helyet a kvmt.ro / cjcv.ro címen, az oldal alsó részén található Pályázat címszó alatt.
A díjak odaítélésről 3 tagú zsűri fog dönteni a következő kritériumok alapján:
1: maximálisan 50 pont ötletességre
2: maximálisan 35 pont kivitelezésre
3: maximálisan 15 pont feliratozás pontosságára

További információkat kollégánknál, Kiss Bencénél lehet telefonon kérni a 0729-456422 telefonszámon, hétköznapokon 11 és 16 óra közt.
A beküldési határidő május 31.
 

Hírek